Detay Html

 

 

BU ÜRÜNÜ MAĞAZAMIZDA GÖREBİLİRSİNİZ.

 

GÖRÜNTÜLÜ ARAMA TALEBİ İÇİN

TIKLAYINIZ

Johnsons Baby Bebek Şampuanı (200 Ml Şampuan Hediyeli)
Johnsons Baby Bebek Şampuanı (200 Ml Şampuan Hediyeli)

Johnsons Baby Bebek Şampuanı (200 Ml Şampuan Hediyeli) (ST01176)

0,00
Fiyat : €3,88(KDV Dahil)
Barkod : 3574661531748
genel
Ana Kuzusu
  • Hipoalerjeniktir* ve pH seviyesi cilt ile uyumludur.
  • Pediatrist ve dermatolog tarafından test edilmiştir.
  • Boya, sabun ve SLS/SLES içermez.
  • Bebeklerin gözleri için saf su kadar yumuşak olan Gerçek Göz Yakmayan® formülümüz onlara mutlu bir banyo deneyimi sağlar.
  • Narin saç ve saç derisinin sağlığını korumak için nazik bir temizlik sağlar.

Bebeklerin cildinin en hassas olduğu dönem yeni doğdukları dönemdir. Bu nedenle, 125 yıldır formüllerimizi mükemmelleştirmek için çalışıyoruz. En yumuşak formülümüz olan Johnson’s Bebek Şampuanımız bebeğinizin ince telli saçlarını ve narin saç derisini nazikçe temizlemek için özel olarak tasarlanmıştır. Hızla köpürür, kolayca durulanır ve bebeğinizin saçlarının yumuşak, parlak, kolay şekil alır ve temiz olmasını sağlar. Çocukların ve yetişkinlerin kullanımı için uygundur.

Sadece bebeğinizin cildine uygun, yüksek kalitedeki bileşenleri seçiyoruz. Bu yüzden Bebeğiniz İçin En İyisi standartlarımıza uymayan 400'den fazla bileşeni kullanmıyoruz.

*Alerji riskini en aza indirecek şekilde formüle edilmiştir.

Etiketler
Bebek Bakım ve Temizlik Ürünleri, Bebek Bakım Ürünleri, Johnsons, Johnsons Baby, Johnsons Baby Bebek, Johnsons Baby Bebek Şampuanı, Johnsons Baby Bebek Şampuanı 200, Johnsons Baby Bebek Şampuanı 200 Ml, Johnsons Baby Bebek Şampuanı 200 Ml Şampuan, Johnsons Baby Bebek Şampuanı 200 Ml Şampuan Hediyeli, Johnsons Baby Bebek Şampuanı 200 Ml Hediyeli, Johnsons Baby Bebek Şampuanı 200 Şampuan, Johnsons Baby Bebek Şampuanı 200 Şampuan Hediyeli, Johnsons Baby Bebek Şampuanı 200 Hediyeli, Johnsons Baby Bebek Şampuanı Ml, Johnsons Baby Bebek Şampuanı Ml Şampuan, Johnsons Baby Bebek Şampuanı Ml Şampuan Hediyeli, Johnsons Baby Bebek Şampuanı Ml Hediyeli, Johnsons Baby Bebek Şampuanı Şampuan, Johnsons Baby Bebek Şampuanı Şampuan Hediyeli, Johnsons Baby Bebek Şampuanı Hediyeli, Johnsons Baby Bebek 200, Johnsons Baby Bebek 200 Ml, Johnsons Baby Bebek 200 Ml Şampuan, Johnsons Baby Bebek 200 Ml Şampuan Hediyeli, Johnsons Baby Bebek 200 Ml Hediyeli, Johnsons Baby Bebek 200 Şampuan, Johnsons Baby Bebek 200 Şampuan Hediyeli, Johnsons Baby Bebek 200 Hediyeli, Johnsons Baby Bebek Ml, Johnsons Baby Bebek Ml Şampuan, Johnsons Baby Bebek Ml Şampuan Hediyeli, Johnsons Baby Bebek Ml Hediyeli, Johnsons Baby Bebek Şampuan, Johnsons Baby Bebek Şampuan Hediyeli, Johnsons Baby Bebek Hediyeli, Johnsons Baby Şampuanı, Johnsons Baby Şampuanı 200, Johnsons Baby Şampuanı 200 Ml, Johnsons Baby Şampuanı 200 Ml Şampuan, Johnsons Baby Şampuanı 200 Ml Şampuan Hediyeli, Johnsons Baby Şampuanı 200 Ml Hediyeli, Johnsons Baby Şampuanı 200 Şampuan, Johnsons Baby Şampuanı 200 Şampuan Hediyeli, Johnsons Baby Şampuanı 200 Hediyeli, Johnsons Baby Şampuanı Ml, Johnsons Baby Şampuanı Ml Şampuan, Johnsons Baby Şampuanı Ml Şampuan Hediyeli, Johnsons Baby Şampuanı Ml Hediyeli, Johnsons Baby Şampuanı Şampuan, Johnsons Baby Şampuanı Şampuan Hediyeli, Johnsons Baby Şampuanı Hediyeli,
Instagram Blok
#anakuzusuGüncel fırsatlarımızdan yararlanmak için bizi Instagram’da takip edin.
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı