Detay Html

 

 

BU ÜRÜNÜ MAĞAZAMIZDA GÖREBİLİRSİNİZ.

 

GÖRÜNTÜLÜ ARAMA TALEBİ İÇİN

TIKLAYINIZ

Wee Baby 201 Funny Sulu Diş Halkası  Kırmızı
Wee Baby 201 Funny Sulu Diş Halkası  Kırmızı

Wee Baby 201 Funny Sulu Diş Halkası Karpuz (ST02016)

0,00
Marka : Wee Baby
Fiyat : €5,64(KDV Dahil)
Barkod : 8690797102012
genel
Ana Kuzusu

BPA İçermeyen Malzemeden Üretilmiştir Sağlıklı Silikon Malzemeden Üretilmiştir

 

  • Bebeğin diş çıkarma döneminde diş etine masaj yaparak rahatlamasını sağlar.
  • İçinde gıda boyası ile renklendirilmiş içme suyu kullanılmıştır.
  • Diş halkası içindeki su sayesinde  buzdolabında  soğutularak bebeğin diş etine daha etkili masaj uygular.
  • Canlı renkleri sayesinde bebeğin kolayca bulup tutmasını sağlar.

 

 

 

 

 

 

Bebekleriniz büyürken özel olarak geliştirdiğimiz ürünlerimizle her anı özel olan bu dönemleri, bebeğinizle birlikte konforlu bir şekilde geçirebilmeniz için birbirinden farklı seçenekler sunuyoruz. Bebeklerin belki de en hassas oldukları dönemler arasında gelen diş çıkarma döneminde, onların . birbirinden farklı ve eğlenceli tasarımlarıyla sulu diş halkaları, bebeğinizin diş etine masaj yaparak rahatlamasına yardımcı olur. Diş halkaları ile bebeklerin diş çıkarma evresini rahat atlatmasını sağlarken dokunma ve kavrama yeteneklerini geliştirmesine de yardımcı olabilirsiniz. Ürünü buzdolabında soğutarak bebeğinize verdiğinizde rahatlatma etkisi de artacaktır.

 

 

 

 

 

 

BPA İçermeyen Malzemeden Üretilmiştir

BPA İçermeyen Malzemeden Üretilmiştir

Üretimde FDA standartlarında BPA içermeyen hammaddeler kullanılmıştır.

Sağlıklı Silikon Malzemeden Üretilmiştir

Sağlıklı Silikon Malzemeden Üretilmiştir

Biberon emziği  doğal malzeme olup, tatsız ve kokusuzdur. Bu sayede bebeğin  emziğe uyum sağlaması kolaydır olacaktır. Kullanılan silikon pürüzsüz ve şeffaftır; kolay temizlenir ve yapış yapış olmaz. Emzik ısırmaya ve çekmeye karşı kuvvetli ve dayanıklıdır. 

 

Etiketler
Bebek Bakım ve Temizlik Ürünleri, Bebek Sağlığı, Wee Baby, Wee Baby 201, Wee Baby 201 Funny, Wee Baby 201 Funny Sulu, Wee Baby 201 Funny Sulu Diş, Wee Baby 201 Funny Sulu Diş Halkası, Wee Baby 201 Funny Sulu Diş Halkası Karpuz, Wee Baby 201 Funny Sulu Diş Karpuz, Wee Baby 201 Funny Sulu Halkası, Wee Baby 201 Funny Sulu Halkası Karpuz, Wee Baby 201 Funny Sulu Karpuz, Wee Baby 201 Funny Diş, Wee Baby 201 Funny Diş Halkası, Wee Baby 201 Funny Diş Halkası Karpuz, Wee Baby 201 Funny Diş Karpuz, Wee Baby 201 Funny Halkası, Wee Baby 201 Funny Halkası Karpuz, Wee Baby 201 Funny Karpuz, Wee Baby 201 Sulu, Wee Baby 201 Sulu Diş, Wee Baby 201 Sulu Diş Halkası, Wee Baby 201 Sulu Diş Halkası Karpuz, Wee Baby 201 Sulu Diş Karpuz, Wee Baby 201 Sulu Halkası, Wee Baby 201 Sulu Halkası Karpuz, Wee Baby 201 Sulu Karpuz, Wee Baby 201 Diş, Wee Baby 201 Diş Halkası, Wee Baby 201 Diş Halkası Karpuz, Wee Baby 201 Diş Karpuz, Wee Baby 201 Halkası, Wee Baby 201 Halkası Karpuz, Wee Baby 201 Karpuz, Wee Baby Funny, Wee Baby Funny Sulu, Wee Baby Funny Sulu Diş, Wee Baby Funny Sulu Diş Halkası, Wee Baby Funny Sulu Diş Halkası Karpuz, Wee Baby Funny Sulu Diş Karpuz, Wee Baby Funny Sulu Halkası, Wee Baby Funny Sulu Halkası Karpuz, Wee Baby Funny Sulu Karpuz, Wee Baby Funny Diş, Wee Baby Funny Diş Halkası, Wee Baby Funny Diş Halkası Karpuz, Wee Baby Funny Diş Karpuz, Wee Baby Funny Halkası, Wee Baby Funny Halkası Karpuz, Wee Baby Funny Karpuz, Wee Baby Sulu,
Instagram Blok
#anakuzusuGüncel fırsatlarımızdan yararlanmak için bizi Instagram’da takip edin.
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı